بیش از ۹۰ هزار حیوان در بامیان در مقابل دو بیماری واکسین شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۹ - ۱۲:۱
بیش از ۹۰ هزار حیوان در بامیان در مقابل دو بیماری واکسین شدند
۱۹ سرطان ۱۳۹۹
۹۰ هزار و ۴۸۰ هزار حیوان در مقابل مرض بروسلوز و طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک «PPR» در ولایت بامیان واکسین شدند.
کمپین ملی واکسین حیوانات در مقابل بیماری‌های بروسلوز و طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولایت بامیان که در ۱۵ جوزا آغاز شده بود، پایان یافت. در این جریان، در حدود ۴۲ هزار حیوان در مقابل بیماری بروسلوز و در حدود ۴۸ هزار و ۴۸۰ حیوان در مقابل بیماری طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک مصونیت دریافت کردند.
این کمپین توسط ۲۴ نفر از مسوولان واحد ساحه‌ای به همکاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت بامیان راه‌اندازی شده بود که در جریان آن حیوانات در مرکز و ولسوالی‌های یکاولنگ، شیبر، پنجاب، ورس، سیغان، کهمرد و یکاولنگ نمبر۲ واکسین شدند.
در نتیجه‌ی این کمپین، در ۵۳۰ قریه، ۹۰ هزار و ۴۸۰ حیوان که مربوط به پنج هزار و ۱۹۶ مالدار می‌شدند، واکسین شدند.
بروسلوز یک بیماری ساری مشترک بین حیوانات و انسان‌ها است که توسط باکتری‌ای به نام «بروسلا» به وجود می‌آید. این باکتری معمولاً در بین حیوانات موجود است و می‌تواند سبب بیماری در انواع مختلف حیوانات شود.
طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک یا «PPR» نیز یک بیماری حاد و یا تحت حاد ویروسی در بزها و گوسفندان است که با آغاز ناگهانی افسرده‌گی، تب، افرازات دهن و بینی، اسهال بدبو و علایم تنفسی مشخص می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها