به یک‌هزار زن در هرات، ۵۰هزار مرغ تخمی توزیع می‌شود

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۱
به یک‌هزار زن در هرات، ۵۰هزار مرغ تخمی توزیع می‌شود

۲۶سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، SNaPP2، به یک‌هزار خانم بی‌بضاعت در این ولایت، ۵۰هزار قطعه مرغ تخمی توزیع می‌کند.
قرار است به هریک از این زنان بی‌بضاعت در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌حان، پشتون‌زرغون و رباط‌ سنگی ۵۰ قطعه مرغ تخمی و ۱۵۰کیلوگرام دانه مرغ به زودی توزیع شود.
قبل از توزیع این مرغ‌ها، به زنان مستفیدشونده آموزش‌های لازم در باره نگهداری و پرورش مرغ، رعایت مسایل بهداشتی و هم‌چنین مبارزه و تداوی بیماری‌های حیوانی آموزش داده شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

BACK TO NEWS