به همکاری کشور چین؛ سه سردخانه معیاری میوه‌جات ساخته می‌شود

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۸:۲۳
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در دیدار با آقای "ما چنگوانگ" مشاور اقتصادی و تجارتی و آقای "شو چنگ‌ژی" سکرتر اقتصادی و تجارتی سفارت چین، روی چگونگی تطبیق این پروژه و همکاری‌های بیشتر بحث و تبادل نظر کردند.
آقای فیضان ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: «ما آماده هرنوع همکاری در تطبیق پروژه‌ها در مرکز و ولایات هستیم و از آن حمایت می‌نماییم.»
رهبری وزارت زراعت در نظر دارد تا با تشویق و جلب حمایت موسسات ملی و بین‌المللی، ساخت و ساز سردخانه‌های معیاری را در مرکز و ولایات گسترش دهد تا زمینه بهبود اقتصاد دهاقین، جلوگیری از ضیاع محصولات و تقویت صادرات فراهم شود.
این اقدام در کنار حمایت تخنیکی، می‌تواند نقش مؤثری در توسعه سکتور زراعت و تقویت امنیت غذایی در کشور ایفا کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۸
Background image

نظارت از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولایت کاپیسا

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری موسسه بین‌المللی تغذیه و تحصیل از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی‌های محمودراقی، حصه اول کوهستان و حصه دوم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
Background image

تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت. . .

بازگشت به خبرها