برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۱:۳۲
برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برنامه‌ای را تحت عنوان «روز مزرعه دهقان» در قریه چشمه شیر مرکز این ولایت برگزار کرد. این مراسم با حضور رئیس زراعت، مسئولان سکتور زراعت، دهاقین، نمایندگان مؤسسات همکار، اساتید و محصلین پوهنتون تخار برگزار شد.
در این مراسم، قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، نقش دهاقین را در تأمین امنیت غذایی و رشد اقتصاد زراعتی کشور حیاتی خوانده و از تلاش‌های آنان قدردانی کرد. وی افزود که دهاقین با تلاش بی‌وقفه خود، ستون اصلی سکتور زراعت را تشکیل می‌دهند.
برنامه روز مزرعه، با ابتکار و همکاری شرکت تولیدی تخم‌های بذری لوی باختر برگزار شده بود. این شرکت ضمن معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و روش‌های نوین زراعتی، زمینه تبادل تجارب را برای دهاقین فراهم کرد.
ریاست زراعت تخار از همکاری این شرکت در ترویج زراعت علمی و آگاهی‌دهی به دهاقین تقدیر به‌عمل آورده و تأکید نمود که برگزاری چنین برنامه‌هایی گامی مؤثر در راستای حمایت از زحمت‌کشان عرصه زراعت و توسعه پایدار می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برنامه‌ای را تحت عنوان «روز مزرعه دهقان» در قریه چشمه شیر مرکز این ولایت برگزار کرد. این مراسم با حضور رئیس زراعت، مسئولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۰:۵۳
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی درباره مرض تب خون‌دهنده کانگو برای خطیبان مساجد و قصابان در پروان

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از انتشار امراض مشترک میان انسان و حیوان، به‌ویژه تب خون‌دهنده کانگو (CCHF)، برنامه آگاهی‌دهی ویژه‌ای برای خطیبان مساجد و قصابان در مرکز ولایت پروان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۰:۵۲
Background image

نظارت رئیس زراعت سمنگان از پروژه‌های باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از پروژه‌های موسسه کمک‌رسانی «دبلیو اچ اچ» در زمینه باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات و سبزیجات در مرکز ایبک نظارت به‌عمل آورد.. . .

BACK TO NEWS