برنامه‌ی قرضه‌دهی به دهقانان بامیان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۵/۵ - ۱۰:۵۳
بامیان

۵ اسد ۱۳۹۸
برنامه‌ی قرضه‌دهی به دهقانان به منظور رشد و معیاری‌سازی تولید، در محفل بزرگی با حضور نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در بامیان آغاز شد. در چارچوب این برنامه از طریق صندوق انکشاف زراعت، ۱۸۰ میلیون افغانی به دهقانان بامیان قرضه داده می‌شود.
مسوولان کوپراتیف‌ها، دهقانان، بزرگان ولسوالی‌ها و مرکز ولایت بامیان، در محفلی که به منظور آغاز این برنامه در منطقه‌ی دره‌ی دکانی ولایت بامیان برگزار شده بود، حضور داشتند.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت در این برنامه سخنرانی کرد و گفت که هدف آنان رشد و معیاری‌سازی تولید و در نهایت رشد اقتصادی دهقانان است تا بتوانند در دسترخوان‌شان تغییر مثبت به میان بیاید.

هم‌چنان محمدطاهر زهیر، والی بامیان در مراسم افتتاح برنامه‌ی قرضه‌دهی به دهقانان بامیان گفت که این یک اقدام ارزش‌مند برای رشد اقتصاد دهقانان از طریق افزایش تولید و معیاری‌سازی آن است.

در همین حال، سیدعباس جعفری، به نماینده‌گی از دهقانان سخنرانی کرد. او ضمن تشکر از نصیراحمد درانی برای ارایه‌ی خدمات بهتر به دهقانان گفت این قرضه‌ها می‌تواند به رشد کاروبار دهقانان کمک کند و در این زمینه اثرگذار باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها