بازدید وزیر زراعت از پارک صنعتی در ازبکستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۹:۵۹
بازدید وزیر زراعت از پارک صنعتی در ازبکستان

۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری که در ترکیب یک هیئت حکومتی به ازبکستان سفر کرده است، از پارک صنعتی در شهر تاشکند بازدید کرد.
این پارک صنعتی که در مساحت ۱۰۰ هکتار زمین ساخته شده، در بخش‌های مختلف از جمله تولید آهن‌آلات، احداث سردخانه‌ها و ساخت تخته‌های سولر فعالیت دارد.
در این بازدید، ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم و ملا حمیدالله اخندزاده، وزیر ترانسپورت و هوانوردی ملکی، وزیر زراعت را همراهی کردند.
وزیر زراعت از سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواست تا در تولیدات خود از مواد خام افغانستان استفاده کنند، زیرا این کشور دارای منابع طبیعی غنی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

افتتاح مسلخ معیاری مواشی در شهر کهنه تالقان ولایت تخار 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب مسلخ معیاری و عصری در منطقه شهر کهنه تالقان ولایت تخار  توسط شرکت خصوصی اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد. این مسلخ با در نظرداشت اصول صحی و حفظ محیط زیست ساخته. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

افتتاح کانال آب‌یاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ ولایت بلخ 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کار ساخت کانال آبیاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ  ولایت بلخ که به همکاری دفتر اکتید تکمیل گردیده بود، در حضور هیئتی از وزارت زراعت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ تخصصی «تحقیق ساحوی» برای کارمندان ریاست تحقیقات مالداری

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

ورکشاپ آموزشی تخصصی تحت عنوان «تحقیق ساحوی» با هدف ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی کارمندان ریاست تحقیقات مالداری، در پوهنتون بین‌المللی افغان برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

BACK TO NEWS