امسال هشت مزرعه‌ی نمایشی شرشم در کاپیسا ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۰:۵۶
امسال هشت مزرعه‌ی نمایشی شرشم در کاپیسا ساخته شده است

۳ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت کاپیسا گزارش می‌دهد که در سال جاری هشت مزرعه‌ی نمایشی شرشم در ولسوالی‌های نجراب و حصه اول و محمودراقی مرکز کاپیسا به هزینه مجموعی ۶۹ هزار و ۴۰۰ افغانی ساخته شده است. هم‌چنان ۳۰ مزرعه‌ی نمایشی یک‌جریبی گندم در محمودراقی مرکز ولایت و ولسوالی حصه اول، حصه دوم کوهستان، کوه‌بند، نجراب، تگاب و اله‌سای برای ۳۰ دهقان با هزینه‌ی ۱۹۶ هزار و ۶۵۰ افغانی ساخته شده است. باید گفت که در هر یک از این مزرعه‌های نمایشی گندم، به ۲۰ دهقان درباره‌ی کشت قطاری گندم، آموزش داده شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها