افغانستان به برداشتن موانع تجارت میان کشورهای عضو سارک تاکید کرد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۱۵:۱
 افغانستان به برداشتن موانع تجارت میان کشورهای عضو سارک تاکید کرد

۴عقرب ۱۳۹۸
دولت افغانستان در نشست کشورهای عضوی همکاری‌های منطقه‌یی جنوب آسیا، سارک، به برداشتن موانع تجارت میان اعضای این سازمان و متوقف ساختن افزایش تعرفه‌ها روی اقلام صادراتی کشورهای عضو تاکید کرده است.
شکیب شریفی رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست اعضای سارک که در سریلانکا برگزار شده بود، افزایش ناگهانی تعرفه بالای انار را غیرقابل قبول خواند و از اعضای سارک خواست تا در این زمینه رویکرد عملی را تدوین کنند و جلو فعالیت‌های ضد تجاری گرفته شود. آقای شریفی هم‌چنان نسبت به جنگ تجاری میان اعضای این سازمان هشدار داد و از پاکستان خواست که از ایجاد نوسان در نرخ تعرفه‌ها پرهیز کند. افغانستان، پاکستان، بنگله‌دیش، هند، نیپال، بوتان، سریلانکا و مالدیو اعضای این اتحادیه می‌باشند. سارک با داشتن یک چهارم جمیعت دنیا، یکی از مهم‌ترین نهاد‌ها در دنیا به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها