اشتراک معین زراعت و مالداری در کنفرانس بین‌المللی کاهش فقر و رشد زراعت در چین

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۹:۵۱
اشتراک معین زراعت و مالداری در کنفرانس بین‌المللی کاهش فقر و رشد زراعت در چین

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در کنفرانس بین‌المللی کاهش فقر و رشد زراعت که با حضور مسئولان زراعت کشورهای مختلف در شهر بیجینگ چین برگزار شده بود، سخنرانی کرد.
مولوی عثمانی در سخنان خود بر اهمیت حمایت از کشورهایی که با مشکلات کم‌آبی، جنگ، و سایر نابسامانی‌ها مواجه‌اند تأکید کرده و افزود: "الحمدلله، افغانستان از جمله کشورهایی است که بسیار مساعد رشد و انکشاف می‌باشد. اگر جهان می‌خواهد فقر را کاهش دهد، بهتر است از افغانستان شروع کند؛ زیرا افغانستان اکنون یک جای امن برای جهانیان است و زراعت، معادن، صنعت و تجارت در آن در حال رشد می‌باشد. پس بیایید در افغانستان سرمایه‌گذاری کنید تا نه تنها به افغانستان بلکه به یک میلیارد نفوس جهانی که فعلاً در فقر به سر می‌برند کمک کنیم."
آقای عثمانی همچنین پیرامون منع کشت کوکنار در افغانستان سخن گفت و افزود: "بیست سال قبل افغانستان به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده مواد مخدر و به نام کوکنار شناخته می‌شد، اما امارت اسلامی افغانستان با صدور فرمانی ویژه کشت کوکنار را به صفر رساند و اکنون دهقانان به کشت محصولات حلال روی آورده‌اند. اگر می‌خواهید زراعت رشد کند، بیایید در بخش زراعت افغانستان سرمایه‌گذاری کنید و با اجرای برنامه‌های معیشت بدیل، دهقانان افغانستان را یاری دهید، زیرا کوکنار مشکلی است که نه تنها افغانستان بلکه تمامی جهان از اضرار آن متضرر می‌شود."
وی همچنین از نهادهای جهانی کمک‌رسان خواست تا با توجه به امنیت موجود، کمک‌های لازم را به دهقانان افغانستان فراهم کنند.
در این کنفرانس یکی از استادان دانشگاه آکسفورد نیز پیرامون وضعیت افغانستان اظهار نگرانی کرده و از مسئولان کشورهای مختلف درخواست کرد تا با افغانستان همکاری نمایند.
این کنفرانس بین‌المللی به میزبانی کشور چین برگزار شده و متخصصین و مسئولان زراعتی از کشورهای مختلف در آن اشتراک کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS