اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۹
اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در برنامه آموزشی دو روزه‌ای که به هدف تقویت کمیته انکشافی ولایتی برگزار شده بود، اشتراک کرد.
این برنامه از سوی وزارت اقتصاد و با همکاری مالی دفتر یوناما و برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد  در هوتل ستاره پروان برگزار شد. در این نشست، مفتی محمد ادریس انوری والی پروان، هیأت رهبری وزارت اقتصاد، نمایندگان دفاتر یوناما و مسئولین ادارات محلی این ولایت حضور داشتند.
در پایان برنامه، والی پروان و هیأت وزارت اقتصاد برای اشتراک‌کنندگان تصدیق‌نامه‌هایی را اهدا کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها