آغاز کمپاین محلول یوریا اسپری در ولسوالی خاکجبار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۳۸
آغاز کمپاین محلول یوریا اسپری در ولسوالی خاکجبار

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، مدیریت خدمات زراعتی با همکاری کارمندان بخش حفظ نباتات، کمپاین محلول یوریا اسپری را برای بهبود حاصل‌خیزی و تقویت درختان مثمر آغاز کرد.
این کمپاین از قریه چکری آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت. محلول یوریا اسپری، ترکیبی از یوریا و آب است که فواید متعددی دارد؛ از جمله از بین بردن تخم و لارو آفات، مقابله با قارچ‌های مضر زمستان‌گذار، تجزیه سریع برگ‌های ریخته، بهبود حاصل‌خیزی خاک، جلوگیری از شیوع امراض در فصل بهار و افزایش میکروارگانیزم‌های مفید خاک.
کارمندان بخش حفظ نباتات هدف از این اقدام را کمک و همکاری با دهاقین و باغداران در زمینه حفظ سلامت نباتات و افزایش تولید می‌دانند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها