آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز کرد.
این برنامه با همکاری دفتر DCA در ۱۹ کلینیک ساحوی اجرا می‌شود و شامل تطبیق دواهایی چون ایورمکتین، مولتی‌ویتامین، اوکسی‌تتراسایکلین و اسپری OTC می‌باشد.
داکتر ارسلام حیدری، مدیر صحت حیوانی، گفته است که این دواها توسط DCA تأمین شده و هدف اصلی آن کاهش بیماری‌های مشترک انسان و حیوان و حمایت از مالداران است.
آمر مالداری و صحت حیوانی نیز تأکید کرده که این اقدام در تأمین سلامت جامعه نقش مؤثر دارد.
ریاست زراعت از همکاری کمیته هالند و کارمندان صحی ساحوی قدردانی کرده است

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۴
Background image

معرفی رئیس جدید امور ولایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
داملا شفیق‌الله رسولی، آمر پیشین ارتباط داخلی ریاست دفتر مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌حیث رئیس امور ولایت این وزارت تعیین و رسماً به کارمندان آن اداره معرفی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۳۷
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی برای مالداران در ولسوالی دلارام

۱۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف حمایت و تشویق مالداران، ۴۵ قلم تجهیزات ضروری به همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای مالداران واجد شرایط در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز توزیع شد.
این تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

بازگشت به خبرها