آغاز کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ کابل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۳:۲۰

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ ولایت کابل با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد راه‌اندازی شد.
این برنامه که از سوی مسئولین واحدهای ساحوی وترنری (VFU) آغاز گردیده، قرار است در جریان آن ۵ هزار رأس گوسفند و بز واکسین شوند.
هدف از این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک و کمک به بهبود وضعیت صحی مواشی عنوان شده که نقش مهمی در تقویت اقتصاد مالداران ایفا می‌کند.
اداره زراعت ولسوالی قره‌باغ با قدردانی از این اقدام، گفته است که تعداد واکسین‌های موجود برای پاسخ‌گویی به نیاز کامل این ولسوالی کافی نیست و خواهان توجه بیشتر نهادهای همکار برای تأمین واکسین‌های حیوانی شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها