آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در بدخشان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۹:۴۸

به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با همکاری دفتر مجادله با گرسنگی کمپاین کشت خزانی گندم را در ولسوالی جرم آغاز کرد.
در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی امان‌الله حسن رییس زراعت بدخشان، قاری احسان‌الله سراجی آمر امور زراعتی، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و احمد فایز شریفی مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی جرم حضور داشتند. همچنان انجینیر همت مسؤول زراعت دفتر مجادله با گرسنگی در بدخشان، گزارش مختصری از فعالیت‌ها و دستاوردهای این نهاد در ولسوالی‌های جرم، بهارک، درایم و یمگان ارائه کرد.
بر اساس برنامه، ۴۰۰ تن از دهاقین ولسوالی‌های یادشده از بسته‌های حمایوی شامل تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی مستفید خواهند شد.
رییس زراعت بدخشان در سخنرانی خود با تأکید بر اهمیت پروژه‌های زراعتی، نقش آن‌ها را در بهبود معیشت خانواده‌های دهاقین مؤثر دانسته و از موسسات همکار خواست تا فعالیت‌های خود را به ولسوالی‌های دوردست گسترش دهند. او همچنان از دهاقین خواست تا در زمان معین کشت از تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌گونهٔ مؤثر استفاده کنند.
در ادامه آمر امور زراعتی پیرامون مسایل تخنیکی چون تداوی بذری، استفاده مؤثر از کودهای کیمیاوی، روش‌های کنترول آفات و امراض گندم و اهمیت تخم‌های اصلاح‌شده صحبت کرد و نقش آن‌ها را در افزایش حاصلات و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهاقین برجسته ساخت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS