آغاز کار ساخت هفت هزار ۷۰۰ متر کانال آبیاری در نورستان 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۹:۴۰
آغاز کار ساخت هفت هزار ۷۰۰ متر کانال آبیاری در نورستان 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت نورستان کار ساخت بیش از ۷ هزار ۷۰۰ متر کانال آبیاری را که از سوی موسسه مشورتی و کمک رسانی یا حمایت مالی سازمان غذایی جهان  احداث می‌شود افتتاح کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در برنامه‌ی که به مناسبت گذاشتن سنگ تهداب کانال متذکره برگزار شده بود آغاز کار ساخت این کانال را در رفع مشکلات دهقانان نورستان ارزشمند دانسته علاوه کرد «جای بسیار خوشحالی است که از نزدیک با دهقانان و مالداران مفاهمه می‌کنیم و مشکلات شأن را می‌شنویم و می‌بینیم اما متاسفانه در بیست سال گذشته بسیار پول تحت عنوان کمک‌های بشر دوستانه آمده بود که به جای نرسید و موثریت نداشت چون موانع در پیشبرد برنامه‌های‌شان وجود داشت حالا که فرصت مساعد شده هر دونری که برای ما کمک می کنند ما از آنها سپاسگزاری می‌کنیم چون کمک می‌کنند تا ما امکانات‌ خود را به حرکت بیاوریم و خوشبختانه ما در ملک خود امکانات خوبی هم داریم از جمله خاک، آب، اقلیم و نیروی بشری  کافی داریم و نیاز داریم این امکانات را به حرکت بندازیم بنا تمام نهادهای مدت رسان که می‌آیند و به  ما کمک می‌کند از آن استقبال می‌کنیم و با تمام امکانات خود از آنها حمایت می‌نماییم».
موسسه مشورتی و کمک رسانی در بخش‌های ساختمانی و زراعتی در چهار ولسوالی ولایت نورستان فعالیت می‌کند که تا حالا در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری پروژه ‌ها را تطبیق کرده است. 
 این کانال که از قریه پرونس الی قریه دیوه ولسوالی  پارون  امتداد دارد با تکمیل کار ساخت آن بیش از یک هزار دوصد جریب زمین زراعتی آبیاری می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها