جلسه ریاست زراعت ولایت کندز با موسسات همکار جهت جلوگیری و کنترول بیماری کانگو

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۱ - ۲۱:۳۰
جلسه ریاست زراعت ولایت کندز با موسسات همکار جهت جلوگیری و کنترول بیماری کانگو


۱۱ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش 
جلسه هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با مسوولان موسسات همکار جهت جلوگیری شیوع و کنترول بیماری کانگو (تب خون دهنده) تحت سرپرستی مولوی امان الله حسن رئیس زراعت آن ولایت دایر شد.
در ابتدای جلسه رئیس زراعت راجع به خطرات و طریقه جلوگیری بیماری کانگو به حاضران معلومات داده و تاکید نمود تا همه موسسات و نهادهای همکار فعالیت عملی‌ شان را در هماهنگی ریاست زراعت بخاطر جلوگیری و کنترول این بیماری آغاز نمایند. همچنان به مسولان هدایت داد تا روند واکسین حیوانات، ادویه پاشی حیوانات در مال بازارهای مرکز و ولسوالی‌های ولایت کندز  و همچنان آگاهی دهی مردم را از خطرات بیماری کانگو یا تب خون دهنده تسریع بخشند. 
در ادامه جلسه مسولان موسسات همکار به نوبه خویش صحبت  نموده تعهد سپردند که با هماهنگی کامل در قسمت جلوگیری بیماری کانگو یا تب خون دهنده با جانب ریاست زراعت همکاری می‌نمایند.  پس از پایان جلسه کمپاین ادویه پاشی حیوانات به سطح ولایت کندز افتتاح گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها