افزایش ۱۰ درصدی حاصلات تربوز و خربوز در ولایت بغلان

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۱ - ۲۱:۲۸
افزایش ۱۰ درصدی حاصلات تربوز و خربوز در ولایت بغلان


۱۱ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش 
دهقانان ولایت بغلان از افزایش حاصلات خربوز و تربوز و بازار فروش آن در این ولایت خبر می‌دهند. دهقانان شهر  پل‌خمری و ولسوالى‌های بغلان مرکزی، دهنه غوری و دوشی، علت افزایش حاصلات خربوزه و تربوز را کسب تجارب از سوی دهقانان و آشنایی با روش‌های استندرد کشت تربوز و خربوز و از سوی دیگر دست‌ یافتن به تخم‌های اصلاح‌شده می‌دانند.
  علی خان یک تن از پالیزکاران تربوز در قریه سرخ کوتل شهرپلخمری می‌گوید مه امسال در میزان حاصلات و فروش آن افزایش آمده‌است وی می گوید:"سال گذشته در همین ایام، ۱۰۰ دانه تربوز در بازار پلخمری، ۷۰۰۰ هزار  افغانی می‌فروختیم؛ اما، امسال ۱۰۰ دانه تربوز از ۸۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ هزار افغانی می‌فروشیم".
آمار وزارت زراعت نشان می دهد که در سال گذشته بیش از ۵ هزار و ۲۹۲ هکتار زمین در ولایت بغلان تحت کشت خربوزه و تربوز بود و از آن بیش از ۱۱۰ هزار و ۵۴۴ متریک‌ تُن حاصل برداشت شده بود. در سال جاری این رقم به ۵ هزار و ۸۲۲ هکتار زمین می رسد و تخمین زده می شود که از  آن ۱۲۱ هزار و ۶۰۸ متریک‌تُن حاصل برداشت شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها