رئیس زراعت کاپیسا با نماینده صلیب سرخ دیدار کرد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۰ - ۱۴:۴۳
رئیس زراعت کاپیسا با نماینده صلیب سرخ دیدار کرد 

۱۰ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش
 مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با سالم سدید نماینده دفتر صلیب سرخ در زون مرکز با حضور داشت کارمندان اداره زراعت دیدار نمود.
در این دیدار رئیس زراعت کاپیسا صحبت نموده و روی نیازمندی سکتور زراعت و مالداری و متضرر شدن دهقانان به سبب شیوع امراض و آفات به ایراد سخن پرداخت و از همکاری‌های قبلی این اداره در قسمت توسعه زراعت اظهار سپاس نمود.
سپس نماینده صلیب سرخ در مورد پروگرام پلان شده که شامل تدویر تریننگ دو هفته‌ای برای دهقانان می‌باشد معلومات ارائه نمود. نماینده سلیب سرخ وعده سپرد که در هماهنگی ریاست زراعت در بخش ظرفیت سازی دهقانان بیشتر کار خواهند نمود.
در این برنامه آموزشی دهقانان شامل برنامه مراحل کشت الی برداشت از مزارع شان را آموزش می‌بینند و اندوخته‌های شان را به دیگر دهقانان شریک می‌سازند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها