دیدار وزیر زراعت با والی ولایت غور

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۳۱ - ۱۶:۲۱
د کرنې وزیر د غور ولایت والي سره وکتل

 

۳۱ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ملا احمد شاه دین دوست والی ولایت غور و مولوی غلام محمد کاظم  رییس زراعت آن ولایت دیدار کرده و روی  زراعت، مالداری و مدیریت آبیاری در این ولایت گفتگو کرد.
مولوی عطاء الله عمری از والی ولایت غور خواسته در سکتور زراعت و مالداری این ولایت توجه کننده و همراه مسوولان زراعت ولایت غور همکاری نمایند تا  راه در آمدزایی برای خانواده را تقویت یابد.
هم‌چنان عمری به تغییر مالداری و زراعت از شیوه سنتی به شیوه عصری آن در این ولایت تاکید کرده گفت:« نباتات پر ارزش مانند هنگ را در این ولایت ترویج دهید تا جلب توجه تجاران و سرمایه گذاران شود. نسل های جدید گاو و حیوانات دیگر را در این ولایت پرورش دهید».
ملا احمد شاه دین دوست والی ولایت غور از وزیر زراعت خواسته است تا در زمینه رشد و انکشاف این ولایت دور افتاده توجه خاص نمایند.
در همین حال والی ولایت غور در یک دیدار جداه گانه با  حضور داشت رییس زراعت غور  با مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز دیدار کرده و پیرامون حل مشکلات دهقانان و مالدارن ولایت غور بحث و تبادل نظر کردند.
ولایت غور از ولایت‌های  مرکزی افغانستان است که زراعت و مالداری عمده‌ترین فعالیت‌های اقتصادی ولایت غور است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها