جلسه هیئت مدیره شرکت زراعتی وادی ننگرهار دایر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۷ - ۱۶:۱
جلسه هیئت مدیره شرکت زراعتی وادی ننگرهار دایر گردید

۲۷ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت مدیری شرکت زراعتی وادی ننگرهار با حضور داشت مسوولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالدرای، اقتصاد، صنعت و تجارت، مالیه، آب و برق، شرکت زراعتی وادی ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با اشتراک عبدالطیف نظری معین اقتصاد، قدرت الله جمال معین صنعت و تجارت، نصرت الله محمود رییس عمومی خزاین وزارت مالیه، نماینده از وزارت آب برق و غلام رحمان کظیم رییس عمومی کانال ننگرهار در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد.
در این جلسه روی پلان سال مالی ۱۴۰۲ شرکت زراعتی وادی ننگرهار، عواید و مصارف، چگونگی افزایش درآمد از این کانال، اشتغال‌زایی و تولید، ساخت اساسنامه و طرزالعمل و تجدید اجاره‌دهی زمین‌های این کانال بحث تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت  شرکت زراعتی وادی ننگرهار را یکی از منابع خوب برای امارت دانسته  و بر رشد پایدار این کانال تاکیده کرده است.
در همین حال غلام الرحمن کظیم رییس شرکت زراعتی وادی ننگرهار، افزایش تولیدات و درآمدزایی  شرکت زراعتی وادی ننگرهار را  پس از دو سال فعالیت بی پیشینه عنوان کرده و گفت که در حال حاضر باغداری، مالداری، اجاره‌دهی زمین‌ها، نجاری و بعضی فعالیت‌های دیگر در این کانال جریان دارد.
شرکت زراعتی وادی ننگرهار در سال ۱۳۳۸ خورشیدی مطابق ۱۹۵۹ میلادی غرض تطبیق پروژه های زراعتی در شرق کشور ایجاد گردید. که در تولید مالته، زیتون، خرما، توت زمینی و انواع میوه‌جات و سبزیجات فعالیت می‌نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۵:۲۷
Background image

سفر هیئت  ایران به هرات و توافق بر سر سرمایه‌گذاری مشترک زراعتی

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
یک هیئت ۶۵نفری از ایران به هدف گسترش همکاری‌های زراعتی، افزایش صادرات و واردات و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری وارد هرات شد و پس از دیدار با نهادهای زراعتی و فارم‌داران. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۱۰
Background image

دیدار رئیس زراعت تخار با متخصصان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کار خود با متخصصان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد. این نشست با حضور فریض‌الله فروتن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۱۱
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با همتای ازبکستانی‌اش در کابل

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در مقر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  با جمشید عبدوذوکروف معین زراعت و مالداری ازبکستان و هیئت همراه او. . .

بازگشت به خبرها