معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه اداره بازسازی دهات افغانستان دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۷ - ۱۴:۵۹
معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه اداره بازسازی دهات افغانستان دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان پروژه اداره بازسازی دهات افغانستان دیدار و روی اهداف، پلان و چگونگی تطبیق این پروژه بحث تبادل نظر نمود.
موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان ، زیر نام حمایت دهاقین کم زمین و آسیب پذیر براي تقویت مصونیت غذايې در ولایات ارزگان و کنر فعالیت می نماید.
مسوولان این پروژه می‌گویند، توزیع بسته محافظوی حیوانات، توزیع بسته‌های مرغداری، بسته های کشت سمارق، توزیع بسته های زنبورداری، توزیع تخم باغچه های خانگی، آموزش، ساخت پروژه های کوچک آبیاری، ایجاد کار در مقابل پول، توزیع پول بلاعوض و بسته کشت سویابین از فعالیت های این پروژه در این ولایت کنر و ارزگان خواهد بود.
این پروژه از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تمویل می‌گردد، ارایه خدمات برای تقویت مصونیت غذايي دهاقین کم زمین و آسیب پذیر در جامعه از اهداف عمده این پروژه است.
نزدیک به هشت هزار و ۴۵۷ نفر به صورت مستقیم از این پروژه مستفید خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۵:۲۷
Background image

سفر هیئت  ایران به هرات و توافق بر سر سرمایه‌گذاری مشترک زراعتی

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
یک هیئت ۶۵نفری از ایران به هدف گسترش همکاری‌های زراعتی، افزایش صادرات و واردات و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری وارد هرات شد و پس از دیدار با نهادهای زراعتی و فارم‌داران. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۱۰
Background image

دیدار رئیس زراعت تخار با متخصصان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کار خود با متخصصان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد. این نشست با حضور فریض‌الله فروتن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۱۱
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با همتای ازبکستانی‌اش در کابل

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در مقر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  با جمشید عبدوذوکروف معین زراعت و مالداری ازبکستان و هیئت همراه او. . .

بازگشت به خبرها