نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده باباعلی ولایت کاپیسا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۸ - ۱۵:۳۰
نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده باباعلی ولایت کاپیسا

۱۸ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به‌منظورجلوگیری شیوع امراض ساری از محصولات حیوانات به انسان‌ها و فروش مواد بی‌کیفیت لبنی از قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده‌بابا‌علی نظارت نمود.
در این فعالیت از ۱۶ دوکان قصابی و ۴۱ باب غرفه‌های فروش کله و پاچه و محصولات حیوانی نظارت شد. درنتیجه این نظارت مقداری از گوشت کم‌کیفیت ضبط گردید و هدایاتی نیز برای فروشنده‌گان جهت جلوگیری از فروش گوشت‌های بی‌کیفیت داده شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها