جشنواره فرهنگی تحت عنوان سیب رخش بهارک، در بدخشان برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۰:۱۱
جشنواره فرهنگی تحت عنوان سیب رخش بهارک، در بدخشان برگزار شد

جشنواره فرهنگی تحت نام «سیب رخش بهارک» باحضور داشت دها تن از شعراء، فرهنگیان و مسوولین محلی  برای مدت یک روز در ولسوالی بهارک بدخشان،  به هدف رشد محصولات زراعتی برگزار شد.
 معزالدین احمدی رییس اطلاعات و فرهنگ بدخشان که جشنواره فرهنگی امروزی از سوی آنان در ولسوالی بهارک باسرودن اشعار شاعران برگزار گردید، هدف راه اندازی این برنامه را رشد فرآورده های زراعتی و صنایع دستی بومی منحصر به فرد هر ولسوالی این ولایت می داند که بنام آن شهرت دارد.
 او افزود که نسل سیب رخش در حال انقراض قرار دارد، و با راه اندازی چنین برنامه های فرهنگی و مشاعره، مردم بدخشان را تشویق به حفظ و رشد داشته های بومی شأن خواهد کرد و نیز از شاعران و فرهنگیان حمایت خواهد نمود.
در این برنامه دها تن از شاعران شهر فیض آباد و ولسوالی های مرکزی که گرد هم جمع آمده اند باسرودن اشعار شان، پیرامون سیب رخش و اشعار میهنی در این برنامه سهم گرفتند.
قابل ذکر است که سال قبل نیز جشنواره سیب رخش بهارک  در ولسوالی بهارک راه اندازی شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها