نظارت از فعالیت ادویه فروشی های زراعتی مرکز ولایت دایکندی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۵ - ۱۳:۲۰
نظارت از فعالیت ادویه فروشی های زراعتی مرکز ولایت دایکندی 

۱۵ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت ترکیبی متشکل از ریاست  زراعت، صحت عامه و محیط زیست  از دکاکین و ادویه فروشی‌های زراعتی مرکز ولایت دایکندی نظارت نموده  و توصیه های لازم  برای آنها ارایه گردید.
در جریان نظارت از این دوکاکین و ادویه فروشی ها تاکید بر جلوگیری از فروش ادویه های بی کیفیت، تقلبی و تاریخ گذشته صورت گرفت و همچنان از  منع فروش آفت کش های زراعتی در سایر دوکاکین نیز یاد آوری گردید.
در همین حال به مسوولان ادویه فروشی های زراعتی تفهیم شد که پس از این ادویه های که معیار های قانونی را تکیمل نکرده اند به فروش نرسانند و جواز فعالیت خویش را الی پنج یوم تمدید نمایند الی اجازه فعالیت برای شان داده نمی شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها