نظارت از جریان کار پروژه‌های زراعتی در ولایت لوگر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۴/۴ - ۹:۴۷
نظارت از جریان کار پروژه‌های زراعتی در ولایت لوگر

کارمندان اداره‌های سکتوری که در آن نماینده‌ ولایت، ریاست زراعت، ریاست اقتصاد، ریاست حوزه فرعی دریایی شامل بود ازپروژه‌های زیر کار در این ولایت نظارت نمودند.
کار این پروژه ها به شمول مرکز در ولسوالی‌های محمد آغه و خروار جریان دارد، شامل ایجاد ۱۴۰ جریب باغ جنگلی عامه و ۲۰ جریب باغ مثمر عامه است. 
همچنان پروژه‌های موسسات همکار در هر ولسوالی برای باغات مذکور یک باب حوض جهت آبیاری نهال ها، یک باب آطاق محافظ و همچنان سیستم آبیاری قطره یی شامل بوده که کار های پروژه های فوق الذکر۹۵ درصد تکمیل گردیده و در آينده نزدیک به بهره برداری سپرده خواهند شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها