تدویر جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات  ولایت کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱ - ۱۰:۴۵
تدویر جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات  ولایت کابل

اول سرطان ۱۴۰۲ ه‍.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت کابل در تالار ریاست زراعت، آبیاری و‌ مالداری  دایر شد.
در این جلسه نخست مولوی عبید الله حقانی رئیس زراعت کابل در رابطه به طرز العمل جدید جمع‌آوری عشر و زکات، عرضه خدمات زراعت و مالداری بصورت بهتر صحبت نمود.  بعداً روسا سکتوری و نماینده‌های موسسات، نماینده‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌های کابل در مورد فعالیت‌ها صحبت نموده و از ریاست زراعت کابل خواهان همکاری‌ بیشتر شدند.
  قابل ذکر است جلسه با اشتراک نماینده‌های سکتور‌های دولتی و موسسات همکار برگزار گردیده بود و همچنان روی هماهنگی بیشتر و انسجام فعالیت‌ها بحث و تبادل نظر  نیز صورت گرفت.
در این جلسه نماینده‌گانی از ریاست مبارزه با مواد مخدر، ریاست انکشاف دهات، ریاست اقتصاد، اداره حفظ محیط زیست و پروژه‌های همکار با ریاست  زراعت کابل حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

هیئتی به ریاست رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت زابل سفر کرد

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ جمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس حکم ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان، هیئتی به ریاست مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نمایندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۴۷
Background image

حاصل مالته در ننگرهار به ۲۲۱۴ متر‌یک تُن رسید؛ پنج درصد افزایش نسبت به سال گذشته

۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ جمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال از باغ‌های مالته در این ولایت به‌گونه تخمینی ۲۲۱۴ متر‌یک تُن حاصلات به‌دست خواهد آمد که. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۴۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری افغانستان با معین وزارت زراعت ایران در کابل

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با مریم جلیلی‌مقدم، معین وزارت جهاد کشاورزی  ایران و هیئت همراهش دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این نشست. . .

بازگشت به خبرها