بررسی۸۷ جریب زمین شهرک معلمین ولایت دایکندی از سوی هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۱۶:۲
بررسی۸۷ جریب زمین شهرک معلمین ولایت دایکندی از سوی هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب

۳۱ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد املاک امارتی ولایت دایکندی ۸۷ جریب زمین ساحه دشت کره (شهرک معلمین) را در ولسوالی میرامور بررسی نمود.
در ترکیب هیئت بررسی کارمندان ریاست زراعت، آمر نظارت و تعقیب فرامین، احکام و هدایات، مدیر ارشاد، حج و اوقاف، مدیر قریجات، مدیر عواید، نماینده قوماندانی امنیه و مدیر اراضی در ساحه حضور داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها