استرداد نزدیک به ۹۳ جریب زمین غصب شده در ولایت کندز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۹:۴۸
استرداد نزدیک به ۹۳ جریب زمین غصب شده در ولایت کندز

هیئت تخنیکی ولایت کندز در جلسه‌ای که در آن اعضای هیئت تخنیکی حضور داشتند ۹۳ جریب زمین امارتی را از نزد غاصبان استرداد نمود.
۱۳جریب این زمین در منطقه گذر عسقلان مرکز کندز و ۸۰ جریب زمین واقع  منطقه احمدزی و دهکده یتیم در ولسوالی چهاردره موقعیت دارند که از نزد غاصبان پس گرفته‌شد.
همچنان در قسمت بعدی جلسه به مدیریت سروی کدستر هدایت داده شد تا در روز آینده به ساحه بوین خان آباد رفته زمین‌های امارتی کنار دریا را تثبیت نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها