بازنگری  طرح طرزالعمل اجاره دهی 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۲ - ۱۰:۱۹
بازنگری  طرح طرزالعمل اجاره دهی 

جلسه بازنگری طرح طرزالعمل اجاره دهی زمین و ملکیت‌های مازاد امارتی به منظور استفاده موثر از زمین‌های امارتی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزارشد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در جریان این جلسه به مسوولین موظف کمیته بازنگری طرح طرزالعمل هدایت سپرد تا طرزالعمل را طوری ترتیب نمایند باعث ایجاد سهولت برای تجار و متشبثین سکتور خصوصی گردیده و از یک سو زمین‌های امارتی آباد گردیده و از سوی دیگر نقشی در بلند بردن اقتصاد کشور داشته باشد.
در همین حال معین مالی و اداری  برد مدیریت آب های زیر زمینی تاکید کرده و از مسوولان کمیته ترتیب طرزالعمل خواست  که در تمام اسناد ها باید چگونگی استفاده از آب‌های زیر زمینی مدیریت گردد و بیشتر بر استفاده از آب های جاری تاکید گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها