بازدید معین زراعت و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و  فارم پیله وری ریشخور کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱ - ۱۴:۲۳
بازدید معین زراعت و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و  فارم پیله وری ریشخور کابل

۱ جوزا  ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و فارم پیله وری ریشخور کابل دیدن نموده به آغاز کار در فابریکه تولید لبنیات تاکید کرد.
فابریکه تولید لبنیات ریشخور ظرفیت پروسیس ۸۰ هزار لیتر شیر در یک شبانه روز را دارد و هفت نوع مواد لبنی شامل ماست، پنیر، قیماق، دوغ، چکه و مسکه در این فابریکه تولید خواهد شد.
این فابریکه در هشت جریب زمین ساخته شده که شیر خام را از مراکز جمع‌آوری شیر از ولایت‌های کابل، پروان و لوگر جمع‌آوری و پروسیس خواهد کرد.
در کنار این مولوی صدراعظم از فارم پیله‌وری ریشخور نیز بازدید نموده و به مسوولان آن  گفت که تلاش نمایند تا پیله‌وری در کشور باید رونق پیدا کند و تولید ابریشم بیشتر شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS