جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۵:۲۸
جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

۲۶ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری رییسان مرکزی و شماری از مسوولان وزارت زراعت زراعت برگزار شد.
طرح تخم‌های اصلاح شده بذری، ایجاد روابط و تفاهم با احصاییه مرکزی، جلوگیری از آفات ملخ در ولایات شمال، کنترول مور پت‌دار، حمایت دونرها  با دهقانان و مالداران در هماهنگی با وزارت زراعت، سرتیفکیت قرنطینه بندرهای تجارتی، اجاره‌دهی و یا لغو قراردادهای اجاره‌دهی، کدستر و مشکلات آن، میکانیزه و خریداری اجناس و لوازم از موضوعات محور بحث این جلسه بوده است.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با سمع و پاسخ به مشکلات و چالش‌های شماری از ریاست‌های وزارت زراعت گفت:" هر ریاست راجع به مسوولیت و مکلفیت‌های خود تجدید نظر نماید، دست‌آوردها، طرح‌ها، پلان‌ها و چالش‌ها را مطابق نیاز اداره تهیه به مقام وزارت مواصلت ورزند."
عمری افزوده است: جلوگیری از قاچاق علوفه، جمع‌آوری آمار دقیق حاصلات فصل بهاری، چگونگی خریداری نیاز مازاد گندم و ارقام دقیق حاصلات فصل دوم بررسی شود.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هفته‌وار جلسه اداری را به‌منظور حل مشکلات، ارایه پیشنهادات، ارایه بهتر خدمات و رسیده‌گی به مشکلات دهاقین با مسوولان برگزار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS