جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی ولایت غور تدویر شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۷ - ۱۲:۲۷
جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی ولایت غور تدویر شد

۷ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
بیست‌و‌هشتمین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب املاک امارتی، مرعی عامه و وقفی در ریاست زراعت، آبایری و مالداری ولایت غور تدویر یافت.
در این جلسه روی بررسی اسناد شهرک معلمین و بررسی اسناد زمین پنبه کار میان اعضای آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت
جلسه جلوگیری از غصب و باز پس گیری کمیته تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین های غصب شده هفته یک بار تحت ریاست رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایات و با عضویت چندین اداره امارتی در 34 ولایت برگزار می گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار هیئت ازبکستانی با مسئولان تصدیق‌دهی تخم‌های بذری و نمایندگان سکتور خصوصی

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به‌سرپرستی جمشید عبدوذوکروف، معین زراعت و مالداری کشور ازبکستان، در بادام‌باغ کابل با مسئولان ریاست تصدیق تولید تخم‌های بذری، شماری از شرکت‌های تولید تخم بذری،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

هیئت وزارت زراعت از گندم‌های ذخیره‌شده در ولایت فاریاب بازدید کرد

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر کاری به ولایت فاریاب، هیئتی به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از گندم های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۳
Background image

آغاز پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و از سوی مؤسسه بازسازی روستاها (RRAA) آغاز شد.
بر. . .

بازگشت به خبرها