تطبیق برنامه القاح مصنوعی در ولایت بادغیس

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۲:۵۹
تطبیق برنامه القاح مصنوعی در ولایت بادغیس

۵ حمل ۱۴۰۲  هـ.ش 
برنامه القاح مصنوعی توسط پرسونل آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور اصلاح و تغیر نسل حیوانات برنامه القاح مصنوعی تطبیق گردیده است.
در طی این برنامه به تعداد 97 فرد ماده گاو بقه طلب در مربوطات مرکز و ولسوالی های این ولایت القاح مصنوعی شده که 85 الی 90 فیصد نتیجه مثبت در پی داشته است.
امسال تعداد 53 فرد ماده گاو القاح شده زایمان نموده است. و برای تعداد در حدود 165 نفر مالدار در مورد اهمیت القاح مصنوعی و اصلاح نسل حیوانات مشوره های فنی ارایه شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها