به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۱۱:۵۶
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

۲۷ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در ولایت کندز واکسین بیماری لامپی اسکین از طرف  سازمان خوراکه و زراعت ملل متحدFAO  با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  و کلنیک‌های ساحوی آن تطبیق می‌گردد.
محفل که به همین مناسب در هوتل کندز تدویر یافته بود در آن مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده دفتر FAO ، آمر مالداری، مسولین کلنیک‌های ساحوی حضور داشتند. 
ریس زراعت، آبیاری و مالداری روی تطبیق  برنامه به طور عادلانه و مفید واکسین متذکره و موضوعات مرتبط اشاره نموده از مسولین کلنیک‌ها خواست تا  واکسین را به طور شفاف تطبیق نموده از اجرات شان گزارش ارائه نمایند همچنان از دفتر متذکره تشکری نموده خواستار کمک بیشتر در بخش های مختلف گردید.
بعدا نماینده دفتر صحبت نموده از همکاری های همیشه گی اداره زراعت به قدردانی یاد نموده وعده هر نوع همکاری را نمودند 
در اخیر واکسین و وسایل مورد نیاز برای مسولین کلنیک ها توزیع گردی. 
قابل یاد آوری است قبلا نیز برای ۴۵۰۰۰ هزار مواشی نیز واکسین تطبیق گردیده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها