هفدهمین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب هرات برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۹:۵۴
هفدهمین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب هرات برگزار شد 

هفدهمین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپسگیری زمین‌های امارتی در ولایت هرات تحت ریاست رییس زراعت آن ولایت با اشترک اعضای کمیته برگزار شد.
این جلسه در ریاست زراعت ولایت هرات با حضور داشت رئسای عدلیه، حج و اوقاف، څارنوالی استیناف، کار و امور اجتماعی، شهرسازی و مسکن، شاروالی، مستوفیت و  آمرین کدستر و  قضایای امارت برگذار گردید.
در این جلسه در نخست موضوعات مطرح شده در اجندا مورد غور و بررسی قرار گرفت و پس از آن  در مورد قضایای غصبی که این این کمیته مواصلت ورزیده بود تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS