سفر رییس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری وزارت زراعت به جوزجان

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ - ۹:۲۸
سفر رییس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری وزارت زراعت به جوزجان


۱۸ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
ملا عبد الظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی و سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای در رائس یک هیئت  جهت بررسی املاک مازاد امارتی عازم ولایت جوزجان شده و با مسوولان محلی آن ولایت تشکیل جلسه داد.
هیئت متذکره در جریان سفر به ولایت جوزجان طی جلسه رسمی به ریاست ملاعبدالظاهرامین ریس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری وزارت زراعت با حضور داشت مستوفی، ریس څارنوالی، ریس حوزه دریایی، شاروال، ریس زراعت و نماینده گان ادارت مختلف ولایت جوزجان در ارتباط زمین‌های امارتی و ملکیت‌ها و جایداد‌های مازاد این وزارت بحث و تبادل نظر نمودند.
ملا عبد الظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی و سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مورد فعالیت‌های وزارت زراعت به منظور قانون‌مند سازی اجاره دهی زمین معلومات اراییه کرده افزود"  از این پس تمام ملکیت‌های مازاد امارتی از طریق ریاست اجاردهی وزارت زراعت به اجاره داده می‌شود و آن تعداد از ملکیت های که قبلا از طریق مستوفیت و سایر ادارات به اجاره داده شده است دوباره به وزارت زراعت برگردانده می‌شوند". 
 همچنان در این جلسه درمورد قانون تنظیم امور زمینداری توسط محمد اجمل خالقیار آمر نظارت و تنفیذ قراردادهای وزارت زراعت معلومات ارایه گردید  که حاضرین مجلس اطمینان دادند که آن تخطی و مداخلات که دربخش اراضی قبلا وجود داشت جلو آن را بگیرند و تمام ادارات تعهد سپردند که مشکلاتی قبلا پیش آمده بود دوباره تکرار نگردد و هیچ اداره در امور اجاره دهی مداخله نه کند.
پس از ختم مجلس هیئت وزارت زراعت از آن شمار از دوکان‌ها و ملکیت‌های وزارت زراعت که قبلا توسط دیگر ادارات به اجاره داده شده بود و حالا به وزارت زارعت واگذار شده بازدید نموده و سفارشات خویش را به مسولین اراضی ولایت سپردند تا این دوکان ها و سایر ملکیت ها را از طریق یک پروسه شفاف داوطلبی به اجاره بسپارند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱۶
Background image

دیدار رئیس زراعت خوست با نمایندگان کشور سویس

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شیرمحمد ذبیح، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، همراه با مولوی اسلم‌خان منیب معاون ریاست، بهیرگل صابری مشاور و متخصص، مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست در ولسوالی فرخار تخار راه‌اندازی شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست را در ولسوالی فرخار راه‌اندازی کرد.
این کمپاین از سوی کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

آغاز مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب کانگو در نورستان

۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با استفاده از بودجه انکشافی، مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب خون‌ریزی‌دهنده کانگو را در ولایت. . .

بازگشت به خبرها