کمپاین نهال‌شانی به پیشواز بهار سال ۱۴۰۲ در کاپیسا آغاز شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ - ۱۹:۳۱
کمپاین نهال‌شانی به پیشواز بهار سال ۱۴۰۲ در کاپیسا آغاز شد


۱۷ حوت ۱۴۰۱ ه‍.ش
این کمپاین امروز توسط قاری احسان الله بریال والی ولایت کاپیسا، شیخ اسد الله ثنان معاون مقام ولایت و  مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری با حضور داشت شماری از مسوولان محلی، علما و محاسن سفیدان ولایت کاپیسا برگزار شد.
این کمپاین  با غرس چندین اصله نهال توسط رهبری مقام ولایت و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری رسمآ افتتاح و با قطع نوار آغاز گردید.
در جریان آغاز این کمپاین رهبری مقام ولایت و ریاست زراعت آبیاری و مالداری اهالی این ولایت را در قسمت سرسبزی و آبادی وطن تشویق نموده و از مردم خواستند تا وجیبه خویش را منحیث یک شهروند در سرسبزی وطن با غرس و پرورش نهال های مثمر غیر و زینتی ادا نموده و در این کمپاین فعالانه سهم بگیرند.
کمپاین ملی نهال شانی بهاری توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری امروز در این ولایت آغاز گردید و این ریاست در نظر دارد تا به تعداد چهار هزار اصله نهال مثمر، غیر مثمر و نهال های زینتی را که توسط کارمندان فنی این ریاست تربیه و پرورش یافته را در سطح ولایت و ولسوالی ها توزیع  و غرس نماید.
 در همین حال به تعداد ۲۲۰۰۰۰ اصله نهال توسط قوریه داران در سطح این ولایت پرورش گردیده و آماده توزیع است و قابل ذکر است که ریاست شاروالی این ولایت به تعداد ۳۵۰۰ اصله نهال را در جریان این کمپاین در سراسر ولایت کاپیسا توزیع و غرس می‌ نماید.
 که هدف اصلی این کمپاین ترویج فرهنگ نهال شانی جهت سرسبزی و آبادی وطن و از سوی دیگر جلو آلوده گی هوا در این ولایت است.
به امید یک افغانستان شگوفا و سرسبز.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها