۱۸۱ هزار جریب زمین امارتی در ولایت بغلان تثبیت گردید

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۹ - ۱۶:۷
۱۸۱ هزار جریب زمین امارتی در ولایت بغلان تثبیت گردید


۹ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت بغلان موازی به یک‌صدو هشتاد و یک ‌هزار جریب زمین امارتی را  در ولایت بغلان تثبیت نموده اند.
 در ساحات متذکره، به ده ها قطن‌های مواشی واورکه های نشیمن به نظر می‌رسید از طرف دیگر یک تعداد مالداران بطور خود سرانه زمین های مرعی عامه را در میان خویش سهم بندی نموده و دست به ساخت و سازخانه‌های مسکونی زده بودند که این کار سبب بروز مشکلات زیادی برای سایر مالداران شده است.
هیئت افراد و اشخاص که دست به چنین کار زده بودند جمع کرده، متعاقبا  مولوی گل رسول نصرت ریس عدلیه در رابطه به اهمیت زمین های مرعی عامه (مالچر) در راستای رشد اقتصادی کشور  صحبت نمودند.
هم چنان قاری نصرت پارسا ریس کار و امور اجتماعی و مفتی محمد داوود نقشبندی رییس شهرسازی و مسکن برای مالداران فوق الذکر گوشزد نمود که استفاده از زمین های مرعی عامه منحصر به تعلیف مواشی می‌باشد و هیج فردی حق ندارد که خارج از آن به هدف دیگر استفاده کند و مطابق قانون زمین مرعی عامه ملکیت عام مردم بوده هر تبعه افغانستان میتواند از آن به عنوان مالچر استفاده کنند.
مالداران بعد از استماع برای هیئت تعهد سپردند که بطور خودسر کدام کار خلاف قانون نمی‌کنند. سپس ساحه مورد نظر  توسط انجینر صفت الله شمس  مسئول کدستر با استفاده از آله جی پی اس سروی نقشه برداری و از قید مساحت خارج گردید موازی 181000 هزار جریب زمین ظاهر گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS