تدویر جلسهٔ سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۰:۲۲
تدویر جلسهٔ سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان 

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان با اشتراک نماینده گان ادارات مختلف آن ولایت در ریاست زراعت برگزار شد.
این جلسه  با اشتراک نماینده گان ریاست های انکشاف دهات، اقتصاد، محیط زیست، آمرین منابع طبیعی، صحت حیوانی، تخنیک زمینداری، پارک ملی واخان این ریاست وموسسات ملی و بین المللی( یوناما) و سازمان غذایی جهان(WFP) به سرپرستی محترم احسان الله سراجی آمرامورزراعتی  در سالون جلسات این ریاست برگزار گردید.
مطابق آجندا موسسه تحفظ حیات وحش(WCS)  فعالیت و دستاوردهای پروژه خویش را ارایه نمود و نقش این فعالیت ها را در حفظ حیات وحش و انکشاف پارک ملی واخان ارزنده توصیف نمود.
 آمر امور زراعتی ولایت بدخشان روی زنجیره ارزش محصولات زراعتی بحث نمود و از موسسات که در بخش زنجیره ارزش کار می‌نمایند، خواهش نمود درصورت امکان می توانند در نمایشگاه زراعتی که قراراست درمرکز برگزار گردد اشتراک نموده و از فرصت پیش آمده در بخش بازاریابی محصولات زراعتی و رشد سرمایه گذاری استفاده نموده و متشبثین و نهادهای دهقانی این ولایت را همکاری نمایند.
 در عین حال نماینده دفتر محترم DAI ضمن ارایه گزارشات خویش دربخش زنجیره ارزش محصولات مالداری ازآماده گی شان  درنمایشگاه زراعتی خبر داد.
 موضوع دیگر که روی آن بحث گردید، کمپاین نهالشانی بود که آمر منابع طبیعی موضوعات مهم آن را برای اعضای جلسه پیشکش نمود که به اساس پیشنهاد نماینده دفتر یوناما قرار بر این شد تا یک کمیته مشترک به سطح ولایت ایجاد گردد و روی برگزاری  و مدیریت درست پروسه نهال شانی هماهنگی بیشتر ایجاد گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها