جلسه نهایی سازی طرح تشکیل وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲ - ۱۱:۱۵
جلسه نهایی سازی طرح تشکیل وزارت زراعت برگزار شد 

جلسه به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور بررسی چگونگی ترتیب طرح تشکیل سال ۱۴۰۲ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نهایی سازی آن برگزار شد.
این جلسه با حضور داشت شماری از رئسای و آمرین مرکزی  وزارت زراعت برگزار شده بود. 
مولوی فضل آلیاری فضلی معین مالی و اداری در این جلسه که  به ادامه جلسات قبلی به منظور ترتیب طرح بودیجه سال ۱۴۰۱ وزارت زراعت دایر شده بود پس استماع نظریات و پیشنهادات رئسای حاضر در جلسه تاکید بر ترتیب طرح تشکیلاتی موثری و پاسخگو به نیازهای وزارت زراعت کرد.
طبق خواست اداره امور و هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری یک کمیته ترتیب گردیده بود که بالای تشکیل سال ۱۴۰۱  وزارت زراعت کار نمایند.
کمیته متذکره موظف بودند تا تشکیل وزارت زراعت را بررسی نموده و طبق تقاضای سکتور‌های زراعت، آبیاری و مالداری و نیازمندی‌های کاری وزارت زراعت تشکیل این وزارت را ترتیب نمایند که کمیته پس از بازنگری تشکیل و بست‌های موجود در آن بست های مشابه را از بین برده و جهت بیشبرد امور بست‌های جدید را مطابق به نیاز وزارت زراعت افزود نمودند.
در این جلسه معین مالی و اداری بر ترتیب تشکیل متخصص و پاسخگو به نیازمندی های کاری وزارت زراعت تاکید نموده و هدایت لازم را به مسوولان مربوطه جهت نهایی سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت سپردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

جلوگیری از انتقال قاچاقی گاوها از پاکستان به کندهار

 

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین‌بولدک از انتقال قاچاقی ۱۶ رأس گاو از پاکستان به این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۱
Background image

ریاست زراعت میدان وردک: ۱۲ هزار نهال بادام برای توزیع آماده است

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مربوطات مرکز میدان‌شهر ولایت میدان وردک، در ساحه شهرنو، از سوی مؤسسه داکتید در چارچوب دفتر «بی‌دی‌ان»، ۱۲ هزار اصله نهال بادام به ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر در ولایت پکتیا

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گویند که برنامه وقایوی لایم سلفر در این ولایت آغاز شده است.
این برنامه بر اساس پلان. . .

بازگشت به خبرها