جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ولایت بلخ دایر گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۳۳
جلسه  هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ولایت بلخ  دایر گردید

سیزدهمین جلسه نوبتی هیآت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های امارتی مولوی  به ریاست مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت و رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بلخ و اشتراک همه اعضاء دایر گردید.
در این جلسه بررسی از ساحات مورد بحث توسط هیآت تخنیکی در صورتیکه هیچ گونه اسناد قابل حکم در قبال موضوع در اختیار افراد و اشخاص موجود نباشد در قسمت استرداد ساحه گزارش ترتیب و به مرجع ذیصلاح ارسال گردد .
بعدآ در قسمت استعلامیه های معلوماتی که به افراد توزیع میگردد تاکید گردید که در صورت تعلل افراد در قسمت ارائه جواب آن، از طریق سکرتریت تعقیب گردد .
برعلاوه تاکید گردید تا هیآت تخنیکی در جلسه بعدی بالای پروژه بیجاشدگان مارمل رفته و بعد از ملاحظه عینی ساحه در مورد تصمیم اتخاد خواهد گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها