تدویر جلسه هماهنگی تهیه بودجه سال آینده وزارت زراعت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - ۱۵:۵۱
تدویر جلسه هماهنگی تهیه بودجه سال آینده وزارت زراعت

۲۵ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
جلسه هماهنگی تهیه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری و روساء این وزارت در تالار ریاست پلان و پالیسی این اداره برگزار شد.
در این جلسه مشاوران بخش مالی طرح بودجه تدوین شده سال آینده را به  حاضرین تشریح نموده و خواستار شریک سازی نظریات و پیشنهادات شدند.
روساء و مشاوران حاضر نیز پیرامون موضوع نظریات خویش را شریک ساخته و پیشنهادات شان را مطرح نمودند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد جوابگو بودن بودیجه مطابق به نیاز وزارت زراعت صحبت نموده گفت:" بودجه امسال با توجه به مشکلات سال گذشته ترتیب شده تا در سال آینده بتوانیم بهتر از امسال کار کنیم و سکتور زراعت و مالداری را رشد دهیم. نظریات شما روساء و مشاوران ضروری است تا دراداره امور امارت اسلامی در مورد آن دفاع و دلایل قناعت بخش ارائه گردد تا از سوی رهبری امارت قبول گردد".
آقای فضلی افزود که بودجه امسال شامل سه بخش می‌شود که متخصصان و روساء  و رهبری وزارت در مورد آن نظر داده و تهیه شده است این سه بخش‌ها عبارت از بودجه تشکیل، بودجه عادی و بودجه انکشافی سال ۱۴۰۲ می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

آغاز کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ انار در هلمند

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ مثمر انار در ولایت هلمند از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به  هدف ایجاد بدیل برای کشت کوکنار، تقویت معیشت پایدار. . .

بازگشت به خبرها