جلسه ماهانه ریاست زراعت ولایت سمنگان دایر شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - ۱۰:۹
جلسه ماهانه ریاست زراعت ولایت سمنگان دایر شد

جلسه ماهانه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به منظوری انسجام امور اداری و رعایت  نمودن قوانین و مقررات  کاری دایر گردید.
جلسه تحت ریاست حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت، آبیاری و مالداری راجع به طرز سلوک، ادای احترام به یکدیگر، برخورد خوب با مراجعین، به وقت آمدن بالای وظیفه و دیگر موارد برگزار شد.
در این جلسه از کارمندان بخش‌های مختلف این اداره خواست شد که خود را مطابق شرایط آماده ساخته و به مردم عرضه خدمات نمایند سپس آمرین و مدیران زراعت به نوبه خود روی کار کرد‌ها وعرضه خدمات برای مردم صحبت نموده و راپوری کاری ماه گذشته خویش را شریک ساختند.
در همین حال کارمندان ریاست زراعت ولایت سمنگان مشکلات و چالش صد راه شان بود را برای ریس زراعت یادآوری نموده  و خواستار رسیدگی به آن چالش‌ها شدند.
حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان تعهد سپرد که در همکاری با آمریت‌ها و مدیریت‌های عمومی این ریاست کوشش می‌نمایند که به چالس‌های اساسی رسیدگی صورت بگیرد، رئیس زراعت همچنین از تمام بخش های اداره زراعت خواست که راپور های یومیه، ماهوار، ربع وار، و مکتوب های که از مرکز و دیگر ادارات مواصلت می ورزد به وقت و زمان معین آن پاسخ ارائه نموده تا اینکه باعث سکتگی در کارها نشود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها