۸۳ جریب زمین غصب شده توسط هیئت تخنیکی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر تثبیت و تشخیص گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۴:۸
۸۳ جریب زمین غصب شده توسط هیئت تخنیکی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر تثبیت و تشخیص گردید

۱۸ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب، تثبیت و تشخیص زمین های غصب شده امارتی ولایت پنجشیر، عازم ولسوالی عنابه گردیدند و موازی ۷۳ جریب زمین را در قریه بارخم - فراج که توسط یک شخص به واسطه جالی احاطه گردیده بود تثبیت نموده اند.
همچنان موازی ده جریب زمین را نیز در قریه ملکان که در یک قسمت آن دوباب منزل مسکونی اعمار گردیده و بقیه آن زمین سفید بود را تثبیت و تشخیص کرده اند.
تا اکنون در ولسوالی عنابه به مساحت ۳۱۲ جریب زمین های غصب شده تثبیت و تشخیص گردیده و کار هیئت تخنیکی به منظور تثبیت و تشخیص زمین های غصب شده در آن ولسوالی ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS