از غصب نزدیک به ۲۵ جریب زمین در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا جلوگیری شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۵
از غصب نزدیک به ۲۵ جریب زمین در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا جلوگیری شد

۱۸ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا از غصب حدود ۲۵ جریب زمین در آن ولسوالی جلوگیری نموده اند
بر اساس هدایت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و کمیته جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی تگاب در بخش‌های مختلف این ولسوالی از غصب حدود ۲۵ جریب زمین امارتی جلوگیری نموده و در عین حال مانع ساخت ساز خود سرانه بعضی افراد و اشخاض استفاده جو شدند.
روند جلوگیری از غصب ساحات امارتی چندین ماه می‌شود که جریان دارد و طبق پلان منظم ادامه دارد تا باشد جلو غصب به‎طور کامل در این ولسوالی گرفته شود .

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها