تاکید وزیر زراعت بر حمایت از سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری
 
              
۲۸ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمر وزیر زراعت در دیدار با محمد ظفر مغل اغلو مسوول شرکت (T.S.A. Holding) کشور ترکیه گفت، اولویت مهم سرمایه گذاری در بخش زراعت است و ما از آن حمایت میکنیم، زمینه سرمایهگذاری در این بخش را برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی مهیا میسازیم.
مولوی عطاءالله عمری علاوه کرد، کار در بخش آبیاری و ساخت کانالها نیاز مبرم مردم ما است، همچنان حمایت دهاقین در بخش تخمهای بذری و تکنالوژی مدرن زراعتی ضروری است.
آقای عمری افزود: «افغانستان با تنوع اقلیم و حاصلدهی محصولات مختلف زراعتی و میوهجات نیاز به سرمایهگذاری دارد و ما از آن حمایت میکنیم».
محمد ظفر مغل اغلو سرمایه گذار و مسوول شرکت (T.S.A. Holding) گفت:« ما در بخش مختلف فعالیت داریم، آبیاری (کانالها و سولر پمپها) تخمهای اصلاح شده بذری گندم و ماشینآلات زراعتی مدرن».
ظفر اغلو وعده همکاری در بخشهای مختلف را سپرده و گفته است اگر نباتات طبی جنبه قانونی خود را بگیرد خیلی مفید است تا با ساخت داروها فروش خوبی داشته باشد.
پس از روی کار آمدن امارت اسلامی سرمایهگذاران مختلف از کشورهای جهان به ویژه ترکیه علاقهمندی سرمایهگذاری در بخشهای مختلف بهخصوص آبیاری، مالداری، زراعت و ترویج نشان داده اند.
