معین آبیاری و منابع طبیعی گزارش فعالیت‌های پروژه GF   را استماع نمود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
معین آبیاری و منابع طبیعی گزارش فعالیت‌های پروژه GF   را استماع نمود

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گزارش پروژه GF مربطو به سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد را استماع نمود.
در این جلسه مسوولان پروژه GF گزارش مختصر در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای شان را به معین آبیاری و منابع طبیعی ارایه کردند.
معین آبیاری و منابع طبیعی پس از استماع گزارش هدایت لازم را جهت تطبیق پروژه های زیربنایی در بخش حفاظت از منابع طبیعی به مسوولان پروژه متذکره سپرده و از آنها خواست تا در تطبیق پروژه با صداقت و امانت داری کامل کار نمایند.
پروژه GF یکی از پروژه ای سازمان عذا و زراعت ملل متحد در افغانستان است که در بخش‌های احیا و حفاظت از جنگلات و علفچرها در هماهنگی با وزارت زراعت فعالیت دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

بازگشت به خبرها