توزیع خوراکه حیوانی برای ۹۴۱ مالدار در ولایت میدان وردک

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱ - ۹:۳۴
توزیع خوراکه حیوانی برای ۹۴۱ مالدار در ولایت میدان وردک 

ریاست زراعت ولایت میدان وردک به هدف جلوگیری از تلفات مواشی در این ولایت به همکاری موسسه (STARS)  برای ۹۴۱  مالدار ولسوالی نرخ آن ولایت به  مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی جهت افزایش محصولات مالداری  توزیع نمودند.
 قرار است برا ی ۱۹۴۱ نفر در دو ولسوالی مرکز میدان و سید آباد نیز این پروسه را تطبیق نمایند ریاست زراعت آبیاری و مالداری از همکاری های همیشگی تمام موسسات که در بخش زراعت در این ولا فعالیت دارند ابراز سپاس و امتنان می‌نمایند و توجه موسسات د یگر را در بخش رشد وشگوفایی زراعت در این ولایت خواهانست .
اهالی ولسوالی نرخ زندگی روزمره خود را با فروش محصولات زراعتی و مالداری سپری می‌نمایند، ولی بخاطر خشک سالی‌های اخیر در این ولسوالی به کمبود خوراکه برای حیوانات روبرو شده اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها