روند احیای مجدد جنگلات در پنجشیر ادامه دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۳ - ۹:۱۶
روند احیای مجدد جنگلات در پنجشیر ادامه دارد

۲۳ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر می‌گوید که کار برنامه احیای مجدد جنگلات دراین ولایت جریان دارد.
حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت پنجشیر گفت که در ادامه این برنامه امروز در موازی چهل هکتار زمین کوهی در مربوطات ولسوالی عنابه این ولایت چهارده کیلو گرام تخم نباتات مانند بادام تلخک، بیدروسی، ارغوان و پشه‌خانه بذر شد.
وی افزود که این برنامه با همکاری مستقیم پنج کمیته حفاظت از جنگلات در مربوطات ولسوالی عنابه این ولایت رسماً آغاز شد.
رئیس زراعت پنجشیر گفت که در افتتاح این برنامه علاوه بر شخص خوداش، ولسوال مربوطه، تیم تخنیکی بخش زراعت، اعضای کمیته ها و متنفذان قومی شرکت داشتند. او علاوه کرد که این برنامه عملاً در مربوطات روستای فراج این ولسوالی افتتاح شد.
وی گفت که پیش از شروع این برنامه برای مردم و اعضای کمیته حفاظت از جنگلات در مورد حفاظت از جنگلات و نگهبانی آن معلومات داده شد و از شرکت کنندگان خواسته شد تا دراین راستا جدی کوشا باشند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۴۶
Background image

دیدار رئیس زراعت ولایت تخار با مسئولان مؤسسه میشن ایست افغانستان

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب الدین دهنوی شرئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با رئیس عمومی مؤسسه میشن ایست افغانستان و هماهنگ‌کننده پروژه‌های زراعتی این مؤسسه دیدار و گفت‌وگو نمود.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۸
Background image

واگذاری ۷۰ جریب زمین بکر به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری خصوصی به اجاره طویل‌المدت

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان میگویند که ۷۰ جریب زمین بکر و بایر واقع قریه شاه میرزا، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ایجاد باغ‌های ناک و انار در ولسوالی گربز ولایت خوست

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام می‌کند که تحت نظارت مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی گربز و با همکاری موسسه برای احیا و توسعه. . .

بازگشت به خبرها