زمین‌های غصب‌شده در ولسوالی‌های تیوره و پسابند غور تثبیت شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۱ - ۱۳:۵۰
زمین‌های غصب‌شده در ولسوالی‌های تیوره و پسابند غور تثبیت شد

کمیته تخنیکی ولایتی جلوگیری از غصب و استرداد املاکات امارتی چندین قطعه املاک امارتی را در ولسوالی‌های تیوره و پسابند  ولایت غور تشخیص، تثبیت و نقشه برداری نمود.
این کمیته به سرپرستی مولوی محمد نبی احمدی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری غور به ولسوالی تیوره و پسابند سفر کرده بودند و در جریان چند روز کار شان به  آن  ولسوالی‌ها ضمن بازدید و  بررسی از واحد سومی اداره زراعت، دیدار و ملاقات با مسئولان دولتی دیدار و نشست‌هایی با محاسن سفیدان و متنفذین  اقوام داشتند. بعد از آن به زمین‌های غصب‌شده امارتی رفته و این زمین‌ها را تشخیص، تثبیت و نقشه برداری نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها